Tarieven

Zakelijk Tarief:

Voor bedrijven, organisaties en (zelfstandig) ondernemers geldt het zakelijke tarief.

  • Kennismaking met Intake: Gratis en vrijblijvend
  • Uurtarief: € 175 exclusief BTW

 

Particulier Tarief:

Voor particulieren hanteer ik een gereduceerd tarief.

  • Kennismaking met Intake: Gratis en vrijblijvend
  • Uurtarief: € 125 inclusief BTW

Over de Sessies
Een coachsessie duurt doorgaans 90 minuten, waarbij we werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement of loopbaanvraagstukken.
Een coachtraject bestaat uit gemiddeld 6-8 sessies. Bij loopbaantraject is dit meestal korter, zo’n 4-5 sessies. We maken aan het begin van het traject een inschatting van het aantal sessies dat nodig is voor jouw specifieke situatie. Het is ook mogelijk om losse sessies te boeken, afhankelijk van je behoeften.

Financieringsopties
Er zijn verschillende manieren om de kosten van jouw coachtraject te dekken. Veel werkgevers zijn bereid om coachtrajecten te vergoeden, vooral als deze gerelateerd zijn aan je werk en functioneren. Het is raadzaam om intern te informeren naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie. Steeds vaker worden persoonlijke ontwikkelingstrajecten opgenomen in CAO’s of zijn er budgetten beschikbaar voor individuele ontwikkeling.

Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten in veruit de meeste gevallen aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Als je een vaststellingsovereenkomst hebt waarin een transitievergoeding of outplacementbudget is opgenomen, is het ook mogelijk om een coachtraject te volgen bij mij. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden in jouw situatie.

Deze vermelde tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2024. Voor meer informatie over tarieven of om een afspraak te maken, kun je altijd contact met mij opnemen.

Sandra Koopman - Favicon - Transparent

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Plan een gratis kennismakingsgesprek of neem vrijblijvend contact met mij op