Testen

Ontdek jezelf met de DISC profielscan en persoonlijke coaching

DISC
Ontdek jezelf met de DISC profielscan en persoonlijke coaching

De DISC-test is een effectief instrument om inzicht te krijgen in je gedragsvoorkeuren. Het meet vier hoofddimensies – Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Consciëntieusheid – en onthult jouw unieke gedragsprofiel. Dit zelfbewustzijn vormt de basis voor persoonlijke groei en verbeterde communicatie.

Door je bewust te worden van zowel jouw sterke punten als valkuilen, kun je weloverwogen beslissingen nemen en tijdig aanpassingen doorvoeren. Of het nu gaat om het beter inzetten van jouw talenten, het herkennen van stresssignalen, of het formuleren van loopbaandoelen, het DISC-model fungeert als een waardevol kompas.

Samen kunnen we een persoonlijk ontwikkelplan opstellen, waarmee je doelgericht werkt aan het verwezenlijken van jouw wensen en doelen. Door bewuste stappen te zetten, creëer je nieuwe uitkomsten en monitor je de groei die je doormaakt.

Daarnaast helpt het begrip van het DISC-model bij het inzien van gedrag van anderen, wat de communicatie en samenwerking ten goede komt. Door bewustwording en nieuwe inzichten in communicatie en gedrag, kun je betere keuzes maken in handelen en communicatie.

Tijdens de coachgesprekken bespreken we jouw DISC-profiel in combinatie met jouw gewenste situatie en doelen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Plan een gratis kennismakingsgesprek of neem vrijblijvend contact met mij op

Sandra Koopman - Favicon - Transparent